Ga naar de inhoud

Voor Particulieren

Inkomstenbelasting

Jaarlijks moet bijna iedere Nederlander aangifte inkomstenbelasting doen, zeker als u een eigen woning bezit. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen waarom het voor u voordelig kan zijn om aangifte inkomstenbelasting te doen. Bijvoorbeeld wanneer jezelf niet helemaal uit je belastingaangifte komt en bang bent dat er aftrekmogelijkheden onbenut blijven? Door hulp in te schakelen kunt u wellicht meer geld terug ontvangen van de Belastingdienst. Na het doen van uw aangifte hoort u direct welk bedrag u verschuldigd bent aan of ontvangt van de Belastingdienst.

Ik probeer zoveel mogelijk de aangifte vóór 1 mei in te dienen, zodat u voor 1 juli bericht en mogelijk geld kan verwachten van de Belastingdienst. Mocht het niet lukken vóór 1 mei, dan kan er uitstel aangevraagd worden bij de Belastingdienst tot 1 september of zelfs tot 1 mei van het volgende jaar.

Om het voor u alvast iets makkelijker te maken staat er een checklist tot uw beschikking met welke gegevens ik nodig heb voor de aangifte inkomstenbelasting. Klik hier om de checklist te openen.

 

Toeslagen

Het kan zijn dat u recht hebt op één van de toeslagen die Nederland kent. Ik kijk graag voor u of u recht heeft op één van de toeslagen en kan deze natuurlijk ook voor u aanvragen. Hierbij kunt u denken aan

  • Zorgtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag
  • Kindgebonden budget
  • Huurtoeslag

Erfbelasting

Iedereen kan geconfronteerd worden met een overlijden in de naaste omgeving. Het kan dan zijn dat er een aangifte erfbelasting ingediend moet worden. Administratief Sterk is u hier graag mee van dienst.

Schenkbelasting

Als u te maken krijgt met een schenking moet hier wellicht een schenkingsaangifte voor ingevuld worden. Voor meer informatie of hulp hierbij kunt u contact met mij opnemen.

Korte lijnen, scherpe tarieven

Bij Administratief Sterk zijn de lijnen kort. U heeft een vaste contactpersoon voor al uw vragen. Doordat ik vanuit huis werk zijn de overheadkosten laag en dat merkt u aan mijn scherpe tarieven!

Wilt u weten hoe ik u kan helpen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met u op. Uiteraard is het eerste gesprek vrijblijvend.