Ga naar de inhoud

Voor Starters

Leuk! U bent gestart met uw eigen bedrijf of hebt voornemens om te gaan starten, GEFELICITEERD!

Ik kan me goed voorstellen dat u liever bezig bent met het runnen van uw eigen bedrijf in plaats van die vervelende administratie, maar ja deze moet toch gebeuren. Ik wil u hier graag bij helpen, denk hierbij aan:

  • Ondersteuning en advies bij het opstarten van uw onderneming.
  • Opzetten en voeren van de (gehele) bedrijfsadministratie.
    -> facturatie
    -> debiteuren 
    -> crediteuren
  • Opstellen en indienen van de belastingaangiftes voor zowel uw onderneming als de aangifte inkomstenbelasting voor privé.

IconCheck

Korte lijnen

IconCheck

Scherpe tarieven

IconCheck

Vast contactpersoon

IconCheck

Buiten kantooruren bereikbaar

Wat kan u van mij verwachten?

Het begeleiden van een startende ondernemer is voor mij een leuke activiteit. Ik help u graag met het regelen van de inschrijving bij de KvK, bank en de belastingdienst. Daarnaast adviseer ik u graag in zaken als facturatie, financiën en de belastingdienst. Als starter krijgt u voor het eerst te maken met een zakelijke administratie. Het is belangrijk dat de administratie overzichtelijk is en blijft. Ik verzorg voor u de aangifte omzetbelasting, stel het jaarrapport op en verwerk de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast ga ik tussentijds met u in gesprek over de voortgang van uw bedrijf. Op deze momenten kunt u als ondernemer nog actie ondernemen om gestelde doelstellingen te bereiken. Achteraf, wanneer het jaarrapport is opgemaakt, is bijsturen te laat. Vanaf de start van uw bedrijf ben ik betrokken. Dit persoonlijke contact vind ik belangrijk voor een goede samenwerking.

Wilt u weten hoe ik u kan helpen? Bel of vul het contactformulier in en ik neem contact met u op. Uiteraard is het eerste gesprek vrijblijvend.